Associació de Veïns de Can Mònic – Granollers Associació de Veïns de Can Mònic – Granollers

GRAN REBUDA AL PATGE GREGORI

Un cop més, després de la pausa obligada per la pandèmia el 2021, el Barri de Can Mònic va rebre el Patge Gregori amb tots els honors el 2 de gener de 2022. Va ser l’acte estrella de tot un seguit d’activitats que es van portar a terme aquestes festes al barri (podeu veure’n el poster adjunt).

Un emissari el va recollir també aquesta edició amb Lomusina i el va acompanyar per a que, amb el màxim confort, pugué sagafar forces per a recollir al barri totes les cartes que els nens li tenien preparades.

La Policia Local, Bombers i Creu Roja el van escortar fins que, un cop a Can Mònic, tots els assistents van poder gaudir d’un espectacular piromusical de benvinguda, que ja és una tradició entre els veïns.

Acabats els tallers previs, a la carpa habilitada per a poder mantenir distàncies dins el local, els nens li van poder fer entrega al Patge de les seves cartes mentre tots plegats gaudíem d’una gran xocolatada.

Per últim, tots els nens que així ho van desitjar es van poder fotografiar amb el Patge que ens va emplaçar a tots plegats a retrobar-nos el proper any i, evidentment… a portar-nos bé!!!! Ah, i a darrera hora, els darrers a marxar van tenir la visita sorpresa del Rei Gaspar en persona, que en una parada fugaç ens va desitjar molt bones festes a tots!

Share Project :